+32466184131 | +32486169250 info@wanyuri.org

Wanyuri nieuws en events

Power-Up voor Kameroen

Power-Up voor Kameroen werd in juli 2017 georganiseerd: een sportmarathon voor jong en oud in de sporthal van Spiere-Helkijn, de gemeente waar Sunjo woont. In samenwerking met het gemeentebestuur konden sportieve zielen zich uitleven op Zumba, Yoga en nog veel meer.

Van 14 tot 18 uur stonden enkele sportinstructeurs, onder wie Isabelle Delabie, Stefanie Bouckaert en Evelien Matten, klaar om uit de bol te gaan tijdens een les Zumba, Pilates, Body Attack en Yoga. Uiteraard kon er in de sporthal worden gedoucht. Daarna werd een overheerlijke spaghetti bolognaise geserveerd voor de liefhebbers. Om de dag af te sluiten was er vanaf 20u.30 een fuif met zomerse, Afrikaanse muziek.

Onze vrijwilligers, jong en oud, hebben de hele namiddag en avond meegeholpen in de keuken en de bar. Mede dankzij hen was dit evenement geslaagd!

De vele bezoekers genoten in goed gezelschap van een hapje en een drankje en gaven onze vzw met veel plezier een (financieel) duwtje in de rug.

De sympathisanten van Wanyuri genoten samen met vrienden van een lekkere maaltijd!

Met dit evenement wou Wanyuri honderd kinderen een volledig pakket te schenken om een jaar naar school te kunnen gaan. Dat pakket omvat niet alleen de inschrijvingskosten en schoolboeken, maar ook kledij en schoenen. De opbrengst van het evenement was niet voldoende om ons vooropgestelde doel te behalen, maar dankzij enkele donaties konden we toch al heel wat kinderen de beloofde hulp bieden.

nl_NLNL