Wanyuri Project

2020 Noodhulp: vzw Wanyuri steunt Kameroen’s strijd tegen Covid-19

Beschrijving realisatie

VZW Wanyuri steunt de strijd van Kameroen tegen Covid-19 met steun van België en leverde 10.000 mondmaskers, een groot aantal handschoenen, handdesinfectiemiddelen, desinfecteermiddelen en zeep die in en rond de Engels sprekende regio’s van Kameroen worden verdeeld. Dit in combinatie met de bouwen en installaties van 220l Wash-hand-stations op drukke verkeersknooppunten, markten, transportagentschappen en ziekenhuizen in Bamenda en Kumbo. Al om de strijd tegen de virus in het land te helpen.


De Kameroense minister van Volksgezondheid Malachie Manaouda verklaarde dat Kameroen een van de Afrikaanse landen is die het meest is getroffen door de COVID-19-uitbraak.

Deze hulp van VZW Wanyuri en haar partners in zo’n moeilijke tijd veel voor de mensen betekent.

VZW Wanyuri blijft benadrukken dat de nodige hygiëne- en sociale maatregelen moeten worden genomen om de strijd tegen deze uitbraak te winnen.

VZW Wanyuri heeft projecten uitgevoerd en is van plan om door te gaan met het uitvoeren en uitbreiden van ontwikkelingsprojecten in dorpen over het hele land op het gebied van Water en sanitatie, onderwijs, landbouw, beroepsopleiding en vooral gezondheidszorg”.

Lang leve Wanyuri.
Lang leve Wanyuri sponsors.

Donations here

Payment method
Bank Transfer
(you will receive payment instructions after submitting this form)

Any questions about this? Please contact us

Volunteers needed

You too can be part of the Wanyuri team.
Together we can improve livelihoods.

en_USEN