Wanyuri Project

Food parcels distribution for the poor and orphans.

Honger is een groot probleem in deze regio en het is beangstigend te bedenken dat er in 2021 nog steeds kinderen en vrouwen sterven aan honger en ondervoeding. De voornaamste reden voor het gebrek aan voedsel is het feit dat de bevolking niet over goede apparatuur beschikt om de oogst te bewaren en dat het grootste deel ervan bedorven raakt, waardoor de gezinnen honger lijden.
Wij leveren voortdurend voedsel aan enkele van deze gezinnen en als u een gezin in Kameroen zou willen steunen door voor hun voedselvoorziening te betalen, neem dan contact met ons op.

 

De stad Kumbo, in Kameroen, waar wij projecten uitvoeren is een achtergestelde stad met heel veel armoede in kleine dorpjes rond de stad. De mensen eten elke dag maïs uit hun eigen landbouw. Voedzaam eten hier is heel schaars en duur. De kinderen worden vaak ziek door het gebrek van voedingsstoffen en vitaminen.

Via onze programma’s met de weduwen/alleenstaande tienermoeders organiseren wij een voedselverdeling, vooral tijdens de kerstperiode om een warme en gezonde maaltijd aan de arme gezinnen te geven.

 

Giften voor voedsel voorziening in Kameroen zijn zeker welkom.

Bedrijven en particulieren kunnen  voeding pakketen doneren en wij bezorgen ze aan de families in Kameroen.

Donations here

Payment method
Bank Transfer
(you will receive payment instructions after submitting this form)

Any questions about this? Please contact us

Volunteers needed

You too can be part of the Wanyuri team.
Together we can improve livelihoods.

en_USEN