+32466184131 | +32486169250 info@wanyuri.org

Wanyuri nieuws en events

Wenskaartenverkoop om kersteten uit te delen in Kameroen

Sunjo, de oprichtster van vzw Wanyuri, gaat tot ons groot genoegen naar Kameroen in december. Daar zal ze de tijd nemen om alle scholen waarmee we nu samenwerken te bezoeken. Ze zal ook aanwezig zijn bij de jaarlijkse voedselverdeling van en door Wanyuri.

Kerstmis is een bijzonder belangrijke periode binnen de cultuur van de mensen uit het departement Bui in Kameroen. Tijdens deze periode probeert elke ouder minstens een paar nieuwe schoenen en nieuwe kleren te kopen voor zijn kind en hen gestoofde kip met rijst voor te schotelen op Kerstmis. Daarom hebben Sunjo en haar man al vaak eten verdeeld voor Kerstmis aan gezinnen die zich die feestmaaltijd niet konden veroorloven. Zo zorgen we voor een lach op het gezicht van de kinderen en hun ouders.

Wanyuri nodigt u van harte uit om Sunjo en Kurt te steunen en te helpen bij de verdeling van lekkere kerstmaaltijden, schoenen en kleren aan kansarme gezinnen in Buea. Wist u dat 50 euro genoeg is om een gezin van 5 personen in Bui een week lang een driegangenmenu te geven ?

Kleine beetjes maken één grote, dus alle hulp is welkom. Help ons en maak een gezin gelukkig. Sunjo brengt zeker een bedankingsbriefje of video van de kinderen mee naar huis. Op dit moment verkopen we al wenskaarten voor verjaardagen en de eindejaarsfeesten om geld in te zamelen voor dit voedselproject. Steun ons project door wenskaarten te kopen of door geld te doneren. Zo krijgen straatkinderen, weduwen, wezen en kansarme gezinnen in Kameroen een kerstmaaltijd, kleren en schoenen.

Doneren kan op BE27 7380 2612 7273 en geef als vrije mededeling ‘Kersteten’ op.

Onze wenskaarten (keuze tussen kerstkaarten en verjaardagskaarten):

6 euro per pakje van 10 kaarten.
5 euro per pakje indien u meer dan 1 pakje aankoopt.

nl_NLNL