+32466184131 | +32486169250 info@wanyuri.org

Wanyuri nieuws en events

Liefdadigheidsbal in Yaoundé

Vzw Wanyuri organiseerde op 16 december een liefdadigheidsbal in de hoofdstad van Kameroen, Yaoundé, waar ook welstellende inwoners van het land onze projecten steunen. Projecten die op het getouw werden gezet om de ontwikkeling van het hele land te stimuleren.

Tijdens dit evenement werd geld ingezameld voor het waterproject dat binnenkort van start zal gaan in Kumbo. Heel wat vrienden, familie en weldoeners hebben onze vzw gesteund tijdens dit liefdadigheidsbal.

Daarnaast kwamen ook de traditionele dansgroepen uit Nso in grote getale hun waardering en steun uiten voor vzw Wanyuri. Ze zorgden voor een bijzondere, culturele sfeer op het bal.

Het bal vond plaats in het Djeuga Palace Hotel met live entertainment van Tzy Panchak en Magascoefsi, die officieel hebben ingetekend om een rol als Wanyuri-ambassadeur op te nemen.

Ook heel wat lokale bedrijven, waaronder Dream-Boutique (https://www.facebook.com/dreamboutiqueyde/) uitten hun steun. Deze onderneming organiseerde een kledingveiling tijdens het bal en alle opbrengst ging naar het waterproject van Wanyuri. Helaas werd er niets verkocht tijdens het evenement, maar we appreciëren dit gebaar enorm.

De Kameroense designers Amah Fashion House https://www.facebook.com/amahfashionhouse/ en Sunjokia Designs http://sunjokia.com/ gaven Wanyuri ook een duwtje in de rug.

Wil jij ook graag onze vzw helpen of steunen? Neem dan snel contact met ons op.

nl_NLNL