+32466184131 | +32486169250 info@wanyuri.org

WEESHUISPROJECT:VOEDSEL, KLEREN, BABY SPOELEN VERDELEN IN FUCHU BAMENDA

Doneer nu

Wanyuri steunt regelmatig de meer dan 150 kinderen in dit weeshuis met voedsel en kleren. (foto’s)Het weeshuis bevindt zich in de stad waar onze voorzitter is opgegroeid en ze is al daar heel veel keer op bezoek geweest. Er zijn veel noden in dt weeshuis om te kinderen goed te kunnen verzorgen.

Samen met het weeshuis in Bamenda hebben we een kippenkwekerij gestart, de winst wordt gebruikt om eten te kopen voor de wezen. Dit project werdt volledig eigendom van de weeshuis. Wij zouden graag de kwekerij uit bouwen.

Via wanyuri kan je ook hulpverlenen aan de wezen van Goodshepherd Home For Children. Je kunt ook de kinderen bezoeken en daar vrijwilligerswerk doen, wij helpen u graag met het regelen van uw reis.

Speelgoed, kinderkledij, schoenen, voedsel en financiële steun is welkom via Wanyuri voor de wezen in GoodshepherdHome in Kameroen.

Het weeshuis wordt beheert door de “Benedictine zusters van Bethanië”. De Benedictine zusters van Bethanie zijn een religieuze gemeenschap van vrouwen die zijn aangesloten bij de Anglicaanse Kerk van Kameroen.

 

nl_NLNL