+32466184131 | +32486169250 info@wanyuri.org

Landbouwproject In Kumbo

Wanyuri landbouw project in Kameroen
Doneer nu

Wanyuri steun landbouw in Kameroen om eten te voorzien en hongersnood op een duurzaam manier te behandelen.

Via onze landbouwproject hebben wij een 40-tal personen/gezinnen kunnen helpen met de heropstart van hun “kleine zaak” of “Landbouw” .

Met 50€ kan men opnieuw van start en wie weet, misschien is het net jouw 50 € dat een gezin opnieuw van eten voorziet, voor een langere periode. Wanyuri houdt zelfredzaamheid hoog in het vaandel en als we daarbij kunnen helpen, dan staan we op de eerste rij.

 

Wij willen ook graag de landbouw in deze regio tot een commercieel niveau brengen door de lokale mensen (vooral de weduwen en alleenstaande moeders) te helpen met kwaliteitsvolle zaaizaden en landbouwmaterialen.

Via “Wanyuri Ontwikkelingscentrum” kunnen de lokale mensen voor een klein bedrag landbouwmaterialen bij ons kunnen uitlenen en wij helpen hun met het bewaren, de verbranding en de verkoop van hun oogsten. Op deze manier maken ze veel winst op hun oogsten en worden ze zelfredzamer.

Wij zijn altijd op zoek naar donors van oude landbouwmaterialen, tractors en zaaizaden om deze arme bevolking in Kumbo te helpen met hun zelfredzaamheid.

 

Klik hier om meer te lezen over “Wanyuri Ontwikkelingscentrum”.

 

nl_NLNL