+32466184131 | +32486169250 info@wanyuri.org

Voorziening van leermaterialen

Doneer nu

Wij werken samen met lokale scholen om het leerniveau en het onderwijssysteem in Kameroen te verbeteren via dit project.

De provincie West-Vlaanderen heeft ons met financiële steun ook geholpen voor dit project via ons lopende sanitair project.

 

Het onderwijssysteem en onderwijsniveau is zeer laag in Kameroen. Het gebrek aan leermaterialen is hier de hoofdoorzaak van. Door de corruptie in het land worden de leerkrachten niet betaald. Ze krijgen ook geen boeken of materialen om de leerlingen te onderwijzen, dus zijn ze meestal niet gemotiveerd. Dit is heel slecht voor de toekomst van de kinderen en ook voor het land in het algemeen.

Klik hier om meer over de regio waar wij actief zijn in Kameroen te lezen.

 

Om dit probleem op te lossen verzamelen wij oude & nieuwe leermaterialen (boeken, schrijfmaterialen, educatief speelgoed en beelden en andere zaken die kunnen gebruikt worden in scholen). Wij sturen de materialen via een container naar de scholen in Kameroen.

Bedrijven, scholen en particulieren zijn altijd welkom om aan dit project mee te helpen, want wij hebben leermaterialen nodig voor de kinderen.