+32466184131 | +32486169250 info@wanyuri.org

Wanyuri nieuws en events

Warmste Week 2018: Vzw Wanyuri doet ook mee.

Wanyuri is een Vlaamse vzw, actief in de noordwest regio van Kameroen. Er is veel armoede, honger, ongeletterdheid, werkloosheid, moeilijke toegang tot ziekenhuizen, weinig drinkbaar water en weinig sanitaire voorzieningen. VZW WANYURI werkt op verschillende pijlers voor de duurzame ontwikkeling van de VN, de SDG’s en is ook lokaal verankerd.

De afgelopen jaren heeft Wanyuri ervoor gezorgd dat er waterputten, toiletten, leslokalen in scholen werden uitgebouwd, banken, stoelen, tafels, kasten en leermaterialen werden voorzien aan de scholen in Firkov, Meluf, Shuf, Tooy en Tobin.

De scholen moeten echt wel gerenoveerd worden. En het leermateriaal hebben ze echt wel enorm nodig. Ook dat zal weer bijdragen aan hun ontwikkeling naar zelfstandigheid, het uiteindelijke doel waar Wanyuri steeds naar streeft.

Meer dan 20.000 mensen hebben nu toegang tot drinkbaar water dankzij jullie steun aan vzw Wanyuri. En water is het begin van alle zelfstandigheid.

Met de opbrengst van deze actie willen we kwalitatieve landbouwmaterialen en zaaizaden te voorzien aan de 800 hulpbehoevende mensen in Kumbo die reeds zijn ingeschreven in ons “Wanyuri Ontwikkelingscentrum project”. Dit is ons belangrijkste toekomstige project dat zelfredzaamheid zal bevorderen door landbouw en kweken van pluimvee op een innovatieve en commerciële niveau uit te bouwen.

Lees meer over ons toekomstige ontwikkelingscentrum project:https://wanyuri.org/het-wanyuricentrum-voor-mensenrechten-en-ontwikkeling/

Graag nodigen wij jullie uit om samen met ons fondsen te verzamelen voor de projecten van Wanyuri tijdens de warmste week:

  • Door jouw kerst en sinterklaaskoekjes bij ons te bestellen.
  • Door jouw wenskaarten bij ons te kopen.
  • Door een steunkaart te kopen
  • Door onze projecten te sponsoren.

WANYURI KERSTKOEKJES VERKOOP

Lekkere artisanale speculoos koekjes van top bakkerij “Au Flan Breton” in Brussel.

1 zak van 150g = 6 euro

WANYURI WENSEKAARTEN VERKOOP

1pak van 10verschillende soort wenskaarten = 6euro

2pakjes = 10euro.

Alles is op bestelling.

Alle betalingen op de rekening van vzw Wanyuri: BE27 7380 2612 7273

Als bedrijf of particulier kan je ook via de Koning Bouwdewijn stichting storten; zo is het fiscaal aftrekbaar voor u als privépersoon of voor uw bedrijf. Steun van meer 40 euro’s is fiscaal aftrekbaar door te storten in onze rekening bij de Koning Bouwdewijn Stichting: BE10 000 000 000 404, BIC: BPOTBEB1, met gestructureerde mededeling: 128/3003/00005. Let op: deze mededeling is wel zeer belangrijk, anders komt het geld niet bij onze vzw.

Neem gerust contact op sunjo@wanyuri.org of 0486169250

nl_NLNL