Steun Wanyuri

Word vrijwilliger, of geef ons een financieel duwtje in de rug

Interesse?

Geïnteresseerd?  Of meer info gewenst? Neem contact op met info@wanyuri.org en we helpen je graag verder! Neem alvast een kijkje op onze site bij onze projecten en activiteiten.

Vrijwilliger?

Iedereen die zin heeft om zijn steentje bij te dragen en die geëngageerd is om bij te dragen aan een betere wereld kan vrijwilliger worden bij Wanyuri! Neem contact met ons op en laat ons weten waarmee jij ons graag wilt helpen. Er zijn geen verplichtingen en alles hangt af van jouw beschikbaarheid.

We zijn op zoek naar:

Heb je schrijftalent en kennis van sociale media en websites?

  •  Je schrijf regelmatig blogposts over lopende projecten, ontwikkelingsamenwerking, noden en behoeftes in het Zuiden en andere sociale thema’s.
  • Je hebt de mogelijkheid om deze blogs naar je eigen hand te zetten en je eigen creativiteit te gebruiken, in samenspraak met onze voorzitter Sunjo.
  • Je onderhoudt onze website en profielen op sociale media op regelmatige basis.

Het team van Wanyuri Foundation bestaat uit een Raad van Bestuur en vrijwilligers. Al deze enthousiaste helpende handen werken vrijwillig mee aan de projecten en doelstellingen van Wanyuri en ijveren voor een betere wereld. Om onze projecten te financieren geven we vaak lezingen in scholen, bedrijven en af en toe voor particulieren. We organiseren ook jaarlijks benefietacties.
We zoeken een vrijwilliger die teksten, blogs, rapporten en verslagen over onze projecten wil vertalen van het Engels naar het Nederlands.

Om onze projecten te financieren geven we vaak lezingen in scholen, bedrijven en af en toe voor particulieren. We organiseren ook jaarlijks benefietacties. Jouw taak:

  • Samen op stap om de vzw te gaan voorstellen.
  • Contact opnemen met mogelijk partners die de projecten zouden kunnen steunen.
  • Samen sensibiliseringcampagnes lanceren in scholen.
  • Ideeën voorstellen voor benefietacties en fondsen werven voor de projecten.

Een financieel duwtje?

Heb je geen tijd voor vrijwilligerswerk en help je ons liever financieel? Dan zijn wij daar uiteraard ook heel erg blij mee. Neem een kijkje bij onze projecten en laat ons weten voor welk project je graag wil doneren. Vrije donaties zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Je kunt ook meteen het donatieformulier hiernaast invullen.
ALVAST BEDANKT!

Any questions about this? Please contact us

Payment method
Bank Transfer
(you will receive payment instructions after submitting this form)